İç Kalite Güvencesi Çalıştayları

29 Aralık 2022 Perşembe

Üniversitemiz İç Kalite Güvencesi Sistemi yapılandırma çalışmaları kapsamında Kurumsal Geri Bildirim Raporu (KGBR) önerileri "Liderlik, Yönetim ve Kalite", "Eğitim ve Öğretim", "Araştırma ve Geliştirme" ve "Toplumsal Katkı" başlıkları altında gözden geçirilmiş ve bu öneriler Üniversitemiz birimlerinin faaliyetleri kapsamında gruplandırılarak birimlere iletilmiştir. Söz konusu önerilere yönelik faaliyetlerin, ilgili birimlerle iş birliği içerisinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Bu bağlamda gerçekleştirilen çalışmaların planlanmasını içeren İç Kalite Güvencesi Çalıştayları 9, 16, 23 ve 28 Aralık 2022 tarihlerinde düzenlenerek Koordinatörlüğümüz tarafından tüm Birim Kalite Komisyonu üyelerine bilgilendirmeler yapılmıştır.

Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Egemen TANER tarafından yönetilen toplantıya Tarsus Üniversitesi  Birim Kalite Komisyonu üyeleri  katılım sağlamıştır. Bilgilendirme sunumu gerçekleştirilen çalıştayda katılımcıların sorularının yanıtlanması ile toplantı sona ermiştir.

İç Kalite Güvencesi Çalıştayı Toplantı Tutanaklarına ulaşmak için tıklayınız.