Üniversitemiz 2023 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR) Çalıştayları Gerçekleştirildi!

29 Şubat 2024 Perşembe

19-20-21 Şubat 2024 tarihlerinde Rektörlük Konferans Salonu'nda, Üniversitemiz İç Kalite Güvencesi Sistemi (İKG) yapılandırma çalışmaları kapsamında 2023 yılı KİDR'nin hazırlanması için birimlerce hazırlanan BİDR’ler birim yöneticileri tarafından Üniversitemiz Üst Yönetimine sunularak Kalite Güvencesi Çalıştayları gerçekleştirildi.
Rektörümüz Prof. Dr. Orhan AYDIN'ın teşrifleri ile gerçekleşen toplantılarda Birim İç Değerlendirme Raporları (BİDR) sunuldu.
Toplantılara Katılanlar:
  • Rektör Yardımcılarımız
  • Dekanlarımız
  • Müdürlerimiz
  • Dekan Yardımcıları
  • Müdür Yardımcıları
  • Akademik Birim Sekreterleri
  • Bölüm Başkanları
  • Daire Başkanları
  • UYGAR Müdürleri
  • Ofis Koordinatörleri ve Yardımcıları
Çalıştayda Neler Yapıldı?
Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Egemen TANER tarafından yönetilen çalıştaylarda, hem BİDR'ler değerlendirildi hem de katılımcıların soruları yanıtlandı.
Sonuç:
Çalıştaylar, Üniversitemiz İKG Sisteminin işleyişinin geliştirilmesi ve KİDR'nin daha etkin bir şekilde hazırlanması açısından oldukça faydalı geçti.
Katılım Gösteren Herkese Teşekkür Ederiz.
Kalite Koordinatörlüğü