Tarsus Üniversitesi Genç Kalite Topluluğunda Yeni Dönem!

20 Nisan 2022 Çarşamba

Kalite Koordinatörlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdürmekte olan Tarsus Üniversitesi Genç Kalite Topluluğunda yeni yönetim belirlendi. Gerçekleştirilen seçimde Endüstri Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencisi Berfin TAYHAVA Topluluk Başkanı olarak görev almıştır. Topluluğun yönetim organları ise şu şekilde belirlenmiştir:

Yönetim Kurulu Başkanı: Berfin TAYHAVA (Endüstri Mühendisliği)
Yönetim Kurulu Üyeleri: Seymen TAŞKIN (Endüstri Mühendisliği), Ahmet Efe ÇATIKKAŞ (Endüstri Mühendisliği), Ali DUMAN (Bilgisayar Mühendisliği), Göktuğ YÜCEL (Bilgisayar Mühendisliği)

Denetleme Kurulu Başkanı: Berkay NERGİZ (Endüstri Mühendisliği)
Denetleme Kurulu Üyeleri: Beyza TOPTAŞ (Havacılık ve Uzay Mühendisliği), Aylin BEYAZ (İmalat Mühendisliği Y. Lisans)

Göreve alan öğrencilerimize gerçekleştirecekleri faaliyetlerde ve kuracağımız işbirliklerinde başarılar dileriz.