Tarsus Üniversitesi 2023 Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlıkları Başladı!

02 Şubat 2024 Cuma

31 Ocak 2024 tarihinde Rektörlük Konferans Salonu'nda, 2023 yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu'nun (KİDR) hazırlanması için bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Rektörümüz Prof. Dr. Orhan AYDIN'ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Kalite Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Egemen TANER ve ekibi tarafından KİDR 2023 Hazırlık Çalışmaları Planlaması, Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR) Hazırlama Kılavuzu (Sürüm 3.2) ve Akran Değerlendirme Sistemi hakkında sunumlar yapıldı.

Toplantıya Rektör Yardımcılarımız, Dekanlarımız, Müdürlerimiz, Dekan Yardımcıları, Müdür Yardımcıları, Akademik Birim Sekreterleri, Bölüm Başkanları, Daire Başkanları, UYGAR Müdürleri, Ofis Koordinatörleri ve Yardımcıları katıldı.

Sunumların ardından katılımcılar KİDR 2023 ile ilgili sorularını yöneltti ve değerli fikirlerini paylaştı. Toplantı, KİDR'nin daha etkin bir şekilde hazırlanması ve üniversitemizin kalite standartlarının yükseltilmesi için yapıcı bir ortamda gerçekleşti.

Tarsus Üniversitesi olarak, KİDR 2023'ün üniversitemizin gelişimine önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.