Kalite Güvence Sistemi Çalışmaları Kapsamında Kalite Çalışmalarından Sorumlu Dekan Yardımcıları ve Müdür Yardımcıları ile 04 Eylül 2023 tarihinde toplantı gerçekleştirildi.

04 Eylül 2023 Pazartesi

Tarsus Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali DERAN tarafından yönetilen ve 04 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşen toplantıya Kalite Güvence Sistemi çalışmaları kapsamında kalite çalışmalarından sorumlu Dekan Yardımcıları ve Müdür Yardımcıları katılım sağlamıştır. Kalite geliştirme çalışmalarının yaygınlaştırılması konusunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali DERAN tarafından bilgilendirmeler yapılmıştır. Ayrıca  kalite sürecinde yenilikçi yaklaşımlar üzerine bir yol haritasının planlanması hususunda İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Birim Kalite Temsilcisi Dr. Öğretim Üyesi Tuğba AYDIN HALİSOĞLU tarafından gerekli  bilgilendirmeler yapılmıştır.