YÖKAK MENTÖRÜ İLE TOPLANTI

10 Haziran 2021 Perşembe

YÖKAK MENTÖRÜ İLE TOPLANTI
Üniversitemizin Kurumsal Dış Değerlendirme sürecine girmesi itibariyle YÖKAK Mentörü ile görüşmelere başlandı. Bu kapsamda, YÖKAK tarafından Üniversitemiz için görevlendirilen mentörün katılımıyla kalite faaliyetleri değerlendirildi.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan AYDIN’ın ve Rektör Yrd. Prof. Dr. Ali DERAN’ın katılım gösterdiği toplantıda, Kalite Geliştirme Ekibi üyelerimizden Doç. Dr. Serkan ŞAHİN, Dr. Öğr. Üyesi Cansu TOR KADIOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Egemen TANER ve Öğr. Gör. Onur DERSE yer aldı.
4 Haziran 2021 günü saat 09.00’da düzenlenen ilk toplantıda Tarsus Üniversitesi Kurumsal İç Değerlendirme Raporuna, İç Kalite Güvencesi Sisteminin Yapılandırılmasına ve Kurumsal Dış Değerlendirme Programına yönelik istişarelerde bulunuldu.