YÖKAK - İç Kalite Güvencesi Sistemine Öğrenci Katılımı Toplantısı

27 Eylül 2022 Salı

YÖKAK tarafından 23 Eylül 2022 Cuma günü saat 14.00'te İç Kalite Güvencesi Sistemine Öğrenci Katılımı konulu çevrim içi bir toplantı düzenlenmiştir. Toplantıya Üniversitemizi temsilen Kalite Komisyonu Üyesi Doç. Dr. Serkan ŞAHİN, Kalite Koordinatörü ve Genç Kalite Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Egemen TANER, Kalite Komisyonu Öğrenci Temsilcisi Aylin BEYAZ, Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğrencisi / Tarsus Üniversitesi Genç Kalite Topluluğu Başkanı Berfin TAYHAVA, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencisi / Tarsus Üniversitesi Genç Kalite Topluluğu Üyesi Ali DUMAN katılım sağlamıştır. Toplantıda YÖKAK Tanıtımı, Kurumsal Dış Değerlendirme Programı, Kurumsal Akreditasyon Programı, Yükseköğretim Kurumlarında Kalite Çalışmalarında Öğrencinin Rolü, Kalite Topluluğu Başkanından Beklentiler ve Topluluk Üyesi Öğrencilerden Beklentiler hususlarında tavsiyeler sunulmuştur.