Üniversitemizde Kurumsal Dış Değerlendirme Programı Kapsamında Bilgilendirme Toplantıları Gerçekleştirildi.

28 Eylül 2021 Salı

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından 2021 Kurumsal Dış Değerlendirme Programına (KDDP) dahil edilen Üniversitemizde, hibrit olarak (uzaktan ve yüz yüze) gerçekleştirilecek olan Dış Değerlendirme Sürecinin Uzaktan Ziyaret Programı hakkında 21-22-23 ve 24 Eylül 2021'de uzaktan bağlantılı 4 farklı oturumla biligilendirme toplantıları gerçekleştirildi.

21 Eylül 2021, Salı günü saat 20.00'de gerçekleştirilen ilk toplantıda Tarsus Üniversitesi Senato Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kalite Komisyon Üyelerine Uzaktan Ziyaret Programı, Üniversitemizin Gelişim Süreci, Misyonu ve Vizyonu ve Politikalar hakkında önemli bilgilendirmeler Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan AYDIN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali DERAN tarafından yapılmıştır. Dış Değerlendirme Programı kapsamında Kalite Komisyonu tarafından gerçekleştirilecek olan sunum Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Egemen TANER tarafından katılımcılara sunulmuştur.

22 Eylül 2021, Çarşamba günü saat 20.00'de gerçekleştirilen ikinci toplantıda Tarsus Üniversitesi Akademik Birim Yöneticilerine, Yardımcılarına ve Sekreterlerine Uzaktan Ziyaret Programı, Üniversitemizin Gelişim Süreci, Misyonu ve Vizyonu ve Politikalar hakkında önemli bilgilendirmeler Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan AYDIN tarafından yapılmıştır. Dış Değerlendirme Programı kapsamında Akademik Birimler tarafından gerçekleştirilecek olan sunum formatı ve Değerlendirme Takımının birimlerde odaklanacağı Kalite Güvence Süreçleri hakkında Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Egemen TANER tarafından bilgi paylaşımı yapılmıştır.

23 Eylül 2021, Perşembe günü saat 20.00'de gerçekleştirilen 3. toplantıda Tarsus Üniversitesi İdari Birim Yöneticilerine, BAP Komisyonuna, UYGAR Müdürlerine ve Ofis Koordinatörlerine Uzaktan Ziyaret Programı, Üniversitemizin Gelişim Süreci, Misyonu ve Vizyonu ve Politikalar hakkında önemli bilgilendirmeler Üniversitemiz  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali DERAN ve Genel Sekreter Prof. Dr. Mehmet İNCE tarafından yapılmıştır. Dış Değerlendirme Programı kapsamında Değerlendirme Takımının birimlerde odaklanacağı Kalite Güvence Süreçleri hakkında Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Egemen TANER tarafından bilgi paylaşımı yapılmıştır.

24 Eylül 2021, Cuma günü saat 20.00'de gerçekleştirilen 4. toplantıda Tarsus Üniversitesi Dış Paydaşlarına Uzaktan Ziyaret Programı, Üniversitemizin Gelişim Süreci, Misyonu ve Vizyonu, Politikalar ve gerçekleştirilen iş birlikleri hakkında önemli bilgilendirmeler Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan AYDIN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali DERAN tarafından yapılmıştır. Toplantıya Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTÇU, Adana OSB Müdürü Ersin AKPINAR, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat KAYA, Tarsus Ticaret Odası Genel Sekreteri Ali UKAV, Adana OSB Proje Destek Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Tuğçe DEMİRDELEN ile mezunlarımızdan Orhan ASLAN ve Döndü TÜRK dış paydaş olarak katılım sağlamıştır.