Kurumsal Dış Değerlendirme Programı (KDDP) Kurum İçi Bilgilendirme Toplantısı (09.06.2021)

10 Haziran 2021 Perşembe

Kalite Koordinatörlüğü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali DERAN Başkanlığında 09.06.2021 Çarşamba günü saat 12.00'da Google Meet üzerinden Kurumsal Dış Değerlendirme Programı Kurum İçi Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

Tarsus Üniversitesi Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Egemen Taner  sunumunda;
YÖKAK Kurumsal Dış Değerlendirme Programı (KDDP) süreci ve Üniversitemizde gerçekleştirilen Kalite Güvence Yapılandırma Çalışmaları hakkında detaylı bilgilendirmeler yaptı. Dış değerlendirme sürecinde Birim Yöneticilerinin sorumluluklarının vurgulandığı toplantıda  Prof. Dr. Ali DERAN, Üniversitede Kalite Yönetim Çalışmalarının  devam ettiğini, önümüzdeki günlerde birimlerin KDDP kapsamında sorumluluklarını yerine getirmeleri gerektiğini ve yoğun çalışma sürecinde destek veren tüm personele teşekkürlerini belirtti.

Toplantıda gerçekleştirilen sunuma erişmek için tıklayınız.