Üst Yönetim, Senato ve Yönetim Kurulu Bilgilendirme Toplantısı

13 Eylül 2021 Pazartesi

Üniversitemizde Kurumsal Dış Değerlendirme Programı Hazırlık Çalışmaları Sona Erdi.

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından 2021 Kurumsal Dış Değerlendirme Programına (KDDP) dahil edilen Üniversitemizde, Hazırlık Çalışmaları 13 Eylül 2021 saat 10.00’da, Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda Üst Yönetim, Senato ve Yönetim Kurulu Bilgilendirme Toplantısı ile sona erdi. Haziran ayından beri devam eden KDDP hazırlıkları kapsamında Üniversitemizde yapılandırılmış olan Kalite Güvence Sistemi hakkında katılımcılara Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali DERAN ve Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Egemen TANER tarafından önemli bilgilendirmeler içeren sunumlar gerçekleştirildi.

KDDP Süreci 14 Eylül 2021 Ön Ziyaret, 27-28 Eylül 2021 Uzaktan Ziyaret ve 10-11-12 Ekim 2021 Yüz Yüze Ziyaret olarak gerçekleşecektir.
Toplantı ile ilgili tutanağa erişmek için tıklayınız.