YÖKAK Mentör Toplantılarının 2'ncisi gerçekleştirildi.

30 Haziran 2021 Çarşamba

Üniversitemizin Kurumsal Dış Değerlendirme sürecinde YÖKAK-Mentör görüşmelerine devam ediliyor. İlki 4 Haziran’da düzenlenen görüşmelerin 29 Haziran’da ikincisi gerçekleşti. YÖKAK tarafından Üniversitemize mentör olarak atanan Erciyes Üniversitesi’nden Prof. Dr. Sultan TAŞÇI’nın katılımıyla kurumumuzun kalite faaliyetleri değerlendirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan AYDIN, Rektör Yrd. Prof. Dr. Ali DERAN, Genel Sekreter Prof. Dr. Mehmet İNCE’nin katılım gösterdiği toplantıda, Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Egemen TANER ile Kalite Geliştirme Ekibi üyelerimiz Doç. Dr. Serkan ŞAHİN, Dr. Öğr. Üyesi Cansu TOR KADIOĞLU ve Öğr. Gör. Onur DERSE, Şube Müdürü Ahmet YALKIN ve Mühendislik Fakültesi Sekreteri Ömer Faruk ERCAN yer aldı.

29 Haziran 2021 günü saat 10.00’da düzenlenen ikinci toplantıda, YÖKAK Dış Değerlendirme Programına yönelik çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. Kalite Geliştirme Ekibi tarafından “Kurumsal Dış Değerlendirme Süreci” için yapılan hazırlıkların sunumu Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Egemen TANER tarafından gerçekleştirildi.